Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Vásárlási útmutató magasfényű bútorokhoz

A magasfényű bútor elvarázsolja az embert!

 

Ehhez a fénylő felülethez többszöri polirozással jutunk. A polirozás és csiszolás folyamán a lakkon ott maradnak ennek nyomai, ami erős fénynél, határozottan a felületre világitva látszik. De ez nem hiba, ez a technikai eljárás velejárója.

 

A vastagon felvitt PUR-lakkréteg védi a felületet, mégis érdemes néhány útmutatást betartani, hogy sokáig örömét lelje a bútorban.

 

-          Ne tegyen forró tárgyat  közvetlenül a felületre!

-          Ne használja a bútor felületét olyan munkafelületként, aminek során éles tárgyakkal vágást végez. Kerülje a hegyes, szúrós tárgyakkal való munkavégzést a bútorfelületen.

-          A bútorfelületet csak egy puha, enyhén nedves ruhával tisztítsa! Semmiképp ne használjon olajos vagy erős egyéb tisztítószert, ezeknek a felületre való felvitele, felszórása szigorúan tilos.

-          A nedvességet egy száraz ruhával azonnal távolítsa el!  Vizes, nedves aljú poharat tehát semmiképp ne helyezzen az asztalra úgy, hogy az közvetlenül az asztalfelülettel érintkezik!

 


Tartalomhoz tartozó címkék: Vásárlási útmutató