Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Rólunk

Ügyfélszolgálat:

Iroda/raktár:   2040 Budaőrs, Kinizsi utca 6.  (MVM telephelyén)

E-mail:   info@enterieur.hu

Telefon: + 36 1 769 07 93

 

Cégadatok:

Cégnév: Enterieur Bútor Kft. (székhely: 2040 Budaőrs, Kinizsi u. 26.)

Cégjegyzékszám: 01-09-885543

Adószám: 13311300-2-43

Számlavezető Bank: CIB Bank Zrt.

Számlaszám: (ft) 10701087 66437996 5110005

 

Munkatársaink:

Szilágyi Ildikó
kereskedelmi vezető
Tel: + 36  20 339 53 51
E-mail: szilagyi@enterieur.hu

Makó József
raktáros, logisztika
Tel: + 36  70 429 57 50
 

 

Milyen termékeket talál nálunk?

 

Mindazt, ami formájában, a designt tekintve eltér az átlagtól, eltér azoktól a bútoroktól és lakberendezési termékektől, melyekkel lépten nyomon találkozik bútorboltokban és online kereskedőknél. És mindazt, ami viszont árát tekintve nem tér el az átlagtól, azaz semmiképpen sem drágább azáltal, hogy különlegesebb. Német és francia designerek által tervezett, a nyugat-európai, a  jó ízlésnek megfelelő, trendkövető bútorválasztékot talál áruházunkban megfizethető áron. Olyan német és francia gyárak termékeit forgalmazzuk, akiknek termékei nincsenek itt a magyar piacon. Ezek a termékek közismertek Nyugat-Európában, elsősorban a csak online tipusu kereskedőknél találkozhatnak velük, de jónéhány típus számos multinacionális áruházláncban is kapható és látható. Ezeknek az áruházláncoknak  azonban Magyarországon nincs áruházuk. 

                                                                           

Választékunk tehát Magyarországon egyedülálló és ezáltal az a lehetőség is, amivel magyarországi szinten is elérhetővé tesszük Önöknek annak  a nyugat-európai online bútorválasztéknak egy részét, amivel bizonyára sokan, sok nyugat-europai honlapot böngészve találkoznak. Nálunk ezeket a termékeket  garanciális háttérrel, részletes magyar nyelvű ismertetés mellett biztonsággal megvásárolhatják. 

Miért csak online értékesítjük a választékot?

 

Az Enterieur.hu kizárólag Online Kereskedőház. Nincs költséges bemutató boltunk,  a rendelt árut közvetlenül a gyártótól hozzuk, közvetitő kereskedő bekapcsolása nélkül. Mindezekkel  megspórolunk olyan költségeket, mellyel árelőnyhöz  jutunk, amit Önöknek továbbadunk. A termékeket tehát a legjobb ár-értékaránnyal kínáljuk.

 

Olyan bútorokat nem árulunk, amit életben nem láttunk. Beszerzőnk több évtizedes tapasztalattal kizárólag Nyugat-Europai  bútorgyáraktól  vásárol, ismeri nemcsak a teljes választékukat, hanem valamennyi gyártó üzemében is számtalanszor megfordult.  Évente többször  tekinti meg a gyártók házivásárait, ahol kiválasztja a legújabb tipusokat, amik azonnal a honlapra kerülnek, amint rendelhetők. Ez a stabil piac- és termékismeret teszi lehetővé azt a biztonságot, amivel a termék értékesítésekor rendelkezünk.

 

Online értékesítési gondolkodásban talán kicsit előrébb járunk a Magyarországon megszokott vásárlói gondolkodástól, hiszen 15 éves nyugat-europai piaci tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy bizonyos árkategóriáig, illetve bútorfajtáig már nem a termék vásárlás előtti szemléje játszik döntő szerepet, hanem az online házak termékskálájához leírt információgazdagság, a választéközön, amit egy offline boltban nem, vagy csak sok utánajárással, számtalan bolt felkeresésével lehet felmérni. Bizonyos árszintig erre a vásárlók már nem szánnak időt, inkább a kényelmet választják, hiszen megtapasztalták, hogy az online boltok jó hírnevük megőrzése érdekében csak és kizárólag megbízható, jó minőségű gyártók termékeit forgalmazzák.  Igy mi is tudjuk és hisszük, hogy az általunk kínált választék nem fog csalódást okozni. Ennek biztos tudatában  értékesítjük annak a 10 német és 2 francia beszállítónak a termékeit, akikkel egyébként is hosszúéves kapcsolatban állunk. Tudjuk, hogy választékuk óriási és azt csak online lehet eredménnyel és hatékonyan átadni!

 

Kinek ajánljuk a termékeket?

 

Elsősorban online felhasználóknak és mindazoknak, akiknek igénye  a megfizethető áron kapható nyugat-európai trend, a legfrissebb újdonságaival. Ezúton is üzenjük, hogy  online áruházunk 2008-as indulása óta az áruházi választékunk megháromszorozódott és célunk ennek további növelése. Hetente installálunk új termékeket, a választékunk minden egyes terméke naprakész.

Kellemes böngészést kívánunk! Ha bármilyen kérdésük támadna, hivják bizalommal ügyfélszolgálati telefonszámunkat, készséggel segítünk!