Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Primator termopur vakuum plus matrac

Ár:
199.200 Ft (156.850 Ft + ÁFA)
Szállítási információ
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítói számjel: Primator termopur vakuum pus
Méret:
Szin
a kép szerint

Leírás és Paraméterek

Általános leírás
20 cm magas matrac, alapja 14 cm vastagságú hideghab és 4 cm memory hab.

További részletek:
- levehető, mosható, REVA huzattal kapható
- egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik a termopur réteg miatt
- terhelhetőség: 110 kg

Mi az a vákuum csomagolás?
Egy újszerű csomagolási forma, melynek köszönhetően a matrac akár kézben is elszállítható. Ahhoz, hogy az extra csomagolási lehetőség elérhető legyen, a matrac készítésénél az átlagos matracösszetételhez képest más alapanyagokat használtak. A matrac magja egy 3 zónás, nagy sűrűségű, de mégis jó légáteresztő képességű rolocell-hab, mely ugyanolyan pontrugalmas anyag mint a latex, ezáltal a vákuummatracok megőrizték a latex matracokban lévő ortopédikus tulajdonságot, de ötvözték azt a rugalmas csomagolhatóság követelményével.

Mi az a termopur?
A kiváló testvonal követést a tempur biztosítja, mely a test hőmérsékletére és súlyára reagál. Ahol a test a legnagyobb nyomást fejti ki a matracra, ott keletkezik a legnagyobb hő is. Erre a hőre a termopur meglágyul, ezek a testrészek jobban besüppednek a matracba, és a matrac alátámasztjaa legnagyobb terhelésnek kitett helyek melletti testrészeket is. Egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik

Tanácsok, javaslatok
Fizikai munka, stressz, kopás, meszesedés hatására kialakult fájdalmak megelőzésére, csökkentésére, megszüntetésére is alkalmas a matrac. Komfortfokozata magas.

Megjegyzés
A megadott méretektől eltérő extra méretek is rendelhetők. A 200 cm-nél rövidebb hosszméret igénynek nincs felára, ezen hosszméretek a kivánt szélességi méretnek megfelelő matrac árában kaphatók. A 200 cm-nél hosszabb matracok felára 220 cm hosszig +20%, 220 cm-től 240 cm-ig + 40% . A felárat mindig a kivánt szélességi méret árához kell hozzászámitani. 200 cm-nél hosszabb méretű matracok és ágyrácsok szállitási határideje min. 8 hét.

leírás
Anyag ergonómikus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!