Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Ülőgarnitúra

Rendezés:

Éber szabadidőnk nagy részét ülőgarnitúrán, kanapén, fotelben, egyszóval különféle kárpitos bútorokon töltjük. Terjedelmi okok miatt még mindíg az alvásra is használható kanapé fajták számítanak bestseller-nek. A kanapé designt és komfortot jelent. Legyen az fix kanapé, alváshoz is használható kanapé, valamilyen kárpitos garnitúra kombináció, az enterieur.hu oldalán olyan ülőgarnitúra megoldásokat talál, melyeken nyugodt, kényelmes órákat tölthet.

Az ülőgarnitúra nem csak helyfoglalás szempontjából igényel teret, hanem az emberi kapcsolatokban is fontos szerepe van. A kommunikáció, a kikapcsolódás és a kényelem középpontja. A 2- vagy 3-üléses kanapé a fotel komfortos kiegészítője. A nevében is benne van, hogy több személy számára is helyet kínál. És ha gyakran van hálóvendége, érdemes a fix kanapé helyett egy alvásra is alkalmasat beállítani. Így az ülőgarnitúra egyben alvást biztosító fekhelyként is funkcionál.

Amennyiben állandó fekhelyes megoldást keres, csak és kizárólag prémium ülőgarnitúra kategóriában gondolkozzon. Gondoljon arra, hogy naponta kell kihúzni, kinyitni az ágyat, amihez hosszú évekig hibátlanul működő vasalatok kellenek. Gondoljon arra, hogy az az igazi megoldás, ha a ülőgarnitúra hasonló alváskomfortot biztosít, mint ha igazi matracos ágyban aludna. Ezeket csak a prémium kategóriájú ülőgarnitúrák tudják. Áruházunk választékában erre óriási kínálatot biztosítunk.

A kicsitől a nagy ülőgarnitúráig

Keresse meg a legideálisabb kanapéját lakóterébe. Gondolkodhat csak 1 darab ülőgarnitúrában, például Single-háztartásban, ahol kevés a hely és az ülőgarnitúra alvásfunkciót is be kell töltsön. Vagy gondolkodhat 3-2-es vagy 3-2-1-es megoldásban, illetve sarokgarnitúrában. Ezek különösen akkor praktikusak, ha ágyazhatóak is egyben. Keresse meg az enterieur.hu oldalán az Önnek való legmegfelelőbb megoldást.

Az ülőgarnitúrák formája és anyaga:

Számtalan forma, szín és anyaglehetőségből választhat áruházunk kínálatából. Elsősorban szövetes megoldásokat kínálunk és modern, mai formákat. De a klasszikusabb ízlésvilágnak megfelelő kombinációk is megtalálhatók az enterieur.hu oldalá

Találja meg az Önnek való ülőgarnitúrát, töltse le ülőgarnitúra összeállításunkat!

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
203.600 Ft 173.900 Ft
28.700 Ft 19.900 Ft