Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

TV Állvány, Hi-Fi Állvány

Rendezés:

TV állvány 2021 trendjeivel az Enterieur.hu-n

A nappali a legtöbb otthon központi helyszíne, ahol a családtagok nagyon sok időt eltöltenek. Éppen ezért kiemelten fontos odafigyelni arra, hogy milyen bútorokkal vesszük körbe magunkat. Az enteriőr hangulatán túl egyéb fontos szempontokat is érdemes figyelembe venni, valamint a TV állványt és a Hi-Fi állványt is érdemes körültekintően kiválasztani. Széles kínálatunkban szinte mindenki megtalálja az ízlésének és igényeinek legmegfelelőbb bútordarabokat.

Sokaknak a legfontosabb szempont a bútor megjelenése, külseje. Egyértelműen látszik a 2020-2021-es trendek alapján, hogy a letisztultabb, minimalistább stílus kezdi uralni a bútortervezők gondolkodásmódját amellett, hogy a praktikumra is ügyelnek. A legtöbb állvány ezért polccal, vagy szekrénnyel van felszerelve, de kínálatunkban megtalálja az egészen minimalista, akár üvegfelületből álló példányokat, de gondoltunk azokra a vásárlókra is, akik a természetességet sugárzó nappali bútorokat keresik.

Érdemes a TV állvány, vagy Hi-Fi állvány kiválasztása előtt mérlegelni azt is, hogy milyen dolgokat szeretne tárolni az adott bútorban. Célszerű a kapacitásokat kicsit felülkalkulálni, mert a mindennapi rohanás során gyakran előfordul, hogy hirtelen nem találjuk valaminek a helyét, és jobb híján ide teszünk dolgokat.

Válasszon most TV állvány és Hi-Fi állvány kínálatunkból és tegye hangulatosabbá, valamint praktikusabbá nappaliját!

Modern TV állványok

A 2020-as évek a szórakoztatóiparban is gyökeres változásokat hoztak, a hagyományos TV adások mellett a streaming szolgáltatók is beköltöztek otthonainkba. Az otthoni moziélményhez a technikai feltételek adottak: a nagyképernyős televízió, a kristálytiszta hangzást biztosító hangrendszerekkel valóban szintet lépett az otthoni filmnézés. A modern technikához pedig modern bútorok passzolnak. A modern TV állványok designjukban, kialakításukban, funkcióikkal az esztétikát ötvözik a praktikummal, minden nappalihoz találunk odaillő modern TV állványt.

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
28.700 Ft 19.900 Ft
64.300 Ft 20.000 Ft