Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Nappali bútor

A nappali bútorok egy lakás legfontosabb darabjai, hiszen főleg ebben a helyiségben élik a legtöbben a mindennapokat. A vendégeket ugyancsak ide a legalkalmasabb leültetni, tehát az ülőgarnitúrát, kanapét illetően fontos a komfort és a kényelem, valamint az is, hogy stílusában minden bútor passzoljon a helyiség kialakításához. A nappaliba illő szekrény, vagy fal kellően strapabíró kell, hogy legyen, mivel a szórakoztató elektronikán kívül még számos tárgy, esetleg könyv tárolására szükséges helyet biztosítania. Természetesen a legfontosabb szempont, hogy a lakók a lehető legjobb környezetben érezhessék magukat nappalijukban, ahol tökéletesen kikapcsolódhatnak és pihenhetnek egy fárasztó, hosszú napot követően.

Rendezés:

Webáruházunkban garantált, hogy megtalálja azt a nappali bútort

… amire igazán vágyódik! Egy lakás központi helyisége a nappali, ahol a családi események is zajlanak, és a lakókhoz érkező vendégek is fogadva vannak. Legyen szó akár amerikai konyhás, vagy egy kisebb nappaliról, a bútorok (szekrénysor, komód, dohányzóasztal) meghatározó szerepet töltenek itt be és rendkívül fontos, hogy összhangban legyenek egymással, akkor válnak igazán egyedivé, mutatóssá. A harmóniában közre játszanak a színek, a minta, az anyag típusa, a szövet, az alakzat és nem utolsósorban a stílus. Az egyik leglényegesebb egy nappalival kapcsolatban, hogy a nappali bútor az otthonosságot sugározza, pihentető érzéssel töltse el az ott lakókat és a vendégeket is.

Alapvető, hogy minőségi bútorokra essen a választás, hiszen az a lényeg, hogy egy családot hosszú éveken át kiszolgáljanak, ezért a lehető legjobb opció az enterieur.hu webáruház oldaláról beszerezni őket, ugyanis cégünk mérhetetlenül ügyel a minőségre, kényelemre, praktikumra, elsődleges célunk pedig, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek.
Biztosítjuk, hogy általunk varázslatos környezetet fog teremteni szeretteinek!

Ne menjen el szekrénysoraink mellett

Ne csak a látogatók komfortját vegyük alapul, hanem a saját kényelmi zónánkat is, hogy egy fárasztó és nehéz nap után, hazaérkezve a munkából, olyan környezetben relaxálhassunk, ahol tökéletes kényelembe helyezve pihenhetjük ki a nap fáradalmait, miközben pazar lakberendezési tárgyak, kiegészítők vesznek minket körül.

Nappali bútor - Dos nappali bútor Nappli bútorok - Pure nappali bútor
 

Kínálatunk folyamatosan bővül, és minden egyes darab ötvözi a régi idők hangulatát, valamint korunk modern stílusát, amelyekre rendkívüli formatervezettség jellemző. Garnitúráink egyaránt képviselik a nyugatra jellemző eleganciát és a keleti kényelmet, sajátosságaik közé tartozik még a kifinomult vonalvezetés.
Ismerje meg hát ön is gyönyörű nappaliba való bútorcsaládjainkat, komódjainkat, dohányzó asztalainkat, nappali falainkat, szekrénysorainkat, amelyek meghitt hangulatot teremtenek otthonának!

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
59.300 Ft 44.900 Ft
98.900 Ft 84.400 Ft
179.900 Ft 127.900 Ft