Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Nappali bútor

Nappali bútorok között töltjük el a szabadidőnk egy részét. A kényelmes bútordarabok segítenek a pihenésben, nagy szerepet töltenek be a társalgásoknál, közös családi, programoknál, vendégek fogadásakor. Ezért fontos, hogy az ízlésünknek tökéletesen megfelelő stílusú nappali bútorokat válasszunk. A kényelmes kikapcsolódás mellett praktikus feladatokat is ellátnak, hiszen különböző értéktárgyakat és szórakoztató elektronikai készülékeket is tárolunk ebben a szobában.

Rendezés:

Itt megtalálja az otthonába illeszkedő nappali bútort!

A nappali szoba a hétköznapok, az ünnepek, a vendégfogadás középpontja. Itt nemcsak TV nézés zajlik, hanem születésnapot tartunk, karácsonyi ünnepet ülünk. Az enterieur.hu nappali bútoraival gyönyörű otthont varázsolhat. A harmonikus és egyben praktikus lakberendezés már nagyszüleink életében is fontos szerepet játszott. Emlékezzünk vissza gyerekkorunk kényelmes kanapéira, a hideg estéken kályhában lobogó tűzre, a nagymama finom süteményére, és arra, hogy mennyire jól éreztük ebben a környezetben magunkat. Hozza vissza gyerekkora kellemes élményeit! Nappali bútorainkban egyesül a régi idők hangulata és a modern enteriörök, az inspiráló design!

Folyamatosan bővülő nappali bútor kínálatunkra a rendkívüli színválaszték és a formatervezettség a jellemző. Emellett lényeges szerepe van a rendeltetésszerű felhasználhatóságnak is. Nappali bútoraink tökéletesen megfelelnek a nyugat európai emberek szokásainak.

Ismerje meg a nappali garnitúrákat, amelyek komfortot és pihenést kínálnak, nézzen körül a formatervezett minőségi nappali berendezések között. A következőkben elkalauzoljuk a komplett nappali bútorok, a komódok, a dohányzó asztalok és a nappali szekrények világába. A változatos anyagok, a kifinomult vonalvezetés, a keleti kényelmet és a nyugati eleganciát ötvöző nappalik Önt is elcsábítják. Dőljön hára, és válogasson a nappali bútorok széles színskálájából, a fehér, a fekete, a sötét dió, a gesztes bükk és gesztes dió árnyalatokból. Engedjen a fóliázott, furnérozott és magas magafényű lakkozott nappali berendezések csábításának.

Önnek fontos, hogy a nappali berendzése, minden részlete a nappali bútor, a szekrények, a kanapék, komódok és a nappali kiegészítők is tökéletes legyenek. Ne csak a nappali, hanem az egész lakása legyen harmonikus - ismerje meg teljes kínálatunk

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
+36 1 248 02 14
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok