Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Lakásba behozzák a bútort?

 

 

A honlapon feltüntetett és megrendelt szállítási díj címre történő szállítást jelent.  

Amennyiben földszintes házról van szó, vagy emeletre kell vinni a bútort és a dobozok beférnek a liftbe, a lakásba való árubevitelt meg tudjuk oldani. Amennyiben emeletre kell vinni a bútoert és a dobozok nem férnek a liftbe, vagy nincs lift, minden esetben segítséget kérünk a lakásba való árubevitelhez. A bútorokat 1 ember szállítja, aki a dobozokat csak segítséggel tudja ilyen esetekben a  lakásba felvinni. Amikor a szállítás aktuálissá válik, egyeztetjük Önökkel a helyi adottságokat és annak ismeretében meg tudjuk mondani, hogy kérünk-e segítséget az árufelvitelhez, vagy nem.

A kárpitos bútorok lakásba való bevitelét kizárólag csak segítséggel tudjuk megoldani. 

Amennyiben lakáson belül olyan speciális helyre szeretné a bútort felvitetni/bevitetni, ahol az adottságok miatt a bútor/garnitúra/doboz szétszerelése, szétszedése  szükséges ahhoz, hogy a bútor a helyére kerüljön, azt előre jelezni kell. Az ilyen feladatok elvégzésére kérje előzetes ajánlatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: GYIK