Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Mikro tartó szekrény

Rendezés:

Sokszor gondot jelent a konyhában, hogy a különféle eszközöket, gépeket hol helyezzük el úgy, hogy könnyen hozzájuk lehessen férni, és azonnal használhatóak legyenek, amikor szükség van rájuk. A kisebb dolgoknak még csak-csak akad egy ilyen hely, de a nagyobbak esetében ezt problémásabb megtalálni. A mikrohullámú sütő az egyik olyan konyhai felszerelés, ami többnyire a hét minden napján használatban van, ha a lakók is otthon tartózkodnak, ezért nem mindegy, hogy hová kerül. Fontos szempont, hogy a mikro ajtaja nyitáskor ne ütközzön akadályba, és a tányér is kényelmesen elférjen előtte.

A mikro tartó szekrény praktikus megoldást jelent, hiszen a kialakítása lehetővé teszi, hogy mindez megvalósuljon, ráadásul még tárolásra alkalmas helyekkel is rendelkezik. Ide kerülhetnek akár a mikrohullámú sütő kiegészítő elemei: például a grillrács, párolóedény, crisp tál. A mikro tartó szekrény görgőkkel felszerelt, így bármikor változtathat a helyén, ha úgy tartja kedve, valamint a remek formatervezésnek köszönhetően bármilyen stílusú ingatlan tökéletes enteriőrét fogja képezni!

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő