Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Hogy történik a fizetés?

 

50.000 ft alatti rendelések fizetése egyösszegben történik, személyes átvételkor, vagy kiszállításkor. Kiszállítás esetén készpénzben történik a fizetés, vagy kérésre kiszállítás előtt utalással. Személyes átvétel esetén készpénzben vagy bankkártyával is fizethet. (A rendelés leadásával egyidőben online bankkártyával is kifizetheti a teljes összeget.  )

 

50.000 ft feletti rendelések esetén két lépésben történik a fizetés.

  • a rendelés leadását követően  előlegfizetés szükséges. Az előleg összege =  a btto áruérték 30%-ával. Ezt fizetheti utalással, vagy  kérhet csekket, amit megküldünk a megadott címre.
  • az áru beérkezését követően, a  fennmaradó 70%-ot kell rendezni. Személyes átvétel esetén fizethet készpénzzel, vagy  bankkártyával. Kiszállítás esetén csak készpénzzel tud fizetni. Természetesen van lehetőség utalással való fizetésre is, ilyenkor az összegnek kiszállítás, vagy személyes átvétel előtt kell hozzánk beérkeznie. 

Bankkártyás fizetések:

  • csak a teljes rendelésösszeg kifizetése lehetséges bankkártyával, előleget bankkártyával nem tud fizetni. A bankkártyás fizetést a rendelés leadásával egyidejűleg történik. 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: GYIK