Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Smoozy gyerekszoba, kék

Egy univerzális termékcsaládról van szó, aminek bizonyos élei rosa illetve átfordítva kék színűek. Ha úgy szereljük a bútort, hogy a kék éle előre legyen fordítva, akkor kisfiú szobát építhetünk. Ha pedig úgy szereljük a bútort, hogy a rózsaszín éle legyen előre fordítva, akkor lányos színvilágú szobát kapunk. Mi az egyszerűség kedvéért osztottuk szét rosa illetve kék gyereszobára ezt a termékcsaládot, hogy jobban lehessen érzékelni, milyen, ha egy szoba rózsaszín, vagy milyen, ha egy szoba kék. 

Természetesen ha ikreink vannak és egyforma bútort szeretnénk nekik, csak más színűt, akkor ez a termékcsalád ecélból született!

A fehér szín nem matt fehér, hanem fehér fenyőt imitáló fólia, azaz felülete lazúros, benne a fenyő erezete enyhén látszik. 

Francia termék, a gyártó cég jó minőségű, sokfunkciós, praktikusan kialakított, gazdagon, ízlésesen színezett gyerek- és ifjúsági bútorok gyártásában profi

Rendezés:
Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
26.300 Ft 14.900 Ft