Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Gyerekbútor

Gyerekbútorok és ifjúsági bútorok: okozzunk örömet gyermekünknek a hangulatos, barátságos és praktikus gyerekbútorokkal!


A megfelelő gyerekbútor kiválasztásánál minden kritériumot figyelembe kell venni. A gyerekszoba sokféle célt kell szolgáljon. Itt nemcsak játszik gyermekünk, hanem házifeladatait írja, átöltözik, alszik. Válogasson gyerek- és ifjúsági bútoraink közül, biztosan megtalálja a több mint 50 termékcsalád között a gyermeke ízlésvilágának megfelelőt! Lányok és fiúk számára is számtalan forma- és színvilágú gyerekbútort és ifjúsági bútort kínálunk.
Rendezés:

Gyerekbútor és a nyugodt, pihentető alvás kapcsolata

A gyermekeknek éppúgy szükségük van a nyugodt alvásra, mint a felnőtteknek. Online bútoráruházunkban nemcsak tetszetős gyerekbútorokat és ifjúsági bútorokat találnak, hanem például az ágyakhoz illő ágyrácsokat és matracokat is. Az igazi alváskomfortot az ágy, az ágyrács és a matrac összhatása adja. Legyen az galéria ágy, emeletes ágy, vagy normál ágy, számtalan megoldást kínálunk minden kategóriában. Méltán népszerűek a gyerekbútorok között a galéria ágyak, mivel szinte komplex lakások, integrált polcokkal, szekrényekkel és íróasztalokkal. Az emeletes ágyak praktikus, színes, falmelletti integrált polcokkal rendelkeznek, melyeken az alváshoz felvitt könyvek, gyerekjátékok stb. praktikusan elhelyezhetők a gyerekbútorokban. A kihúzható ágyneműtartókban nemcsak az ágynemű, vagy játékok elhelyezése lehetséges, hanem sokszor vendégágyként is használhatóak matrac beállításával.

Tartásjavító gyerekbútorok 

Amikor gyermeke iskolába megy, feltétlenül szüksége lesz minőségi gyerekbútorokra: egy íróasztalra és egy hozzá tartozó forgószékre, hogy tanulni, írni, olvasni tudjon. Nálunk a legkülönbözőbb gyerekbútorkombinációkból válogathat, a fix lapos íróasztaloktól az állítható magasságú, dönthető lapos íróasztalokig óriási a választék. A dönthető lapos íróasztalok hátkímélő testtartást biztosítanak, ami a testfejlődés időszakában fontos szempont. Ugyanezt a célt szolgálják a jóminőségű, ergonómikus forgószékek is.

Hogyan segít a gyerekbútor a ruházat és játékok elhelyezésében

Ecélból a ruhásszekrény semmiképp se hiányozhat a gyerekszobából. Ehhez kiegészítésül, természetesen helyigénytől függően komódokat, polcokat lehet beállítani játékok, könyvek tárolására. Mindehhez csodás gyerekbútor kínálatot biztosítunk a webáruházban.
Gyerekbútoraink termékcsaládok, azaz egyféle színben és stílusban a szoba minden bútortípussal berendezhető.

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
98.900 Ft 84.400 Ft
28.700 Ft 19.900 Ft