Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Mikro tartó szekrény

Rendezés:

Sajnos a legtöbb konyhában nincs beépítve a mikrohullámú sütő helye. Amikor évekkel ezelőtt a konyha készült, még erre nem gondoltunk. Amikor megvásároltuk az első mikrohullámú sütőnket, egy olyan munkafelületre helyeztük, ami szabadon volt. Ezzel azonban sajnos rengeteg helyet elvettünk a főzés előkészítéséhez. Hamar rájöttünk, hogy ez így nem tartható, minden helyre szükség van a munkalapon. Hiszen ott a piritó, ott a kenyértartó, ott a kávéfőző, ott a szörp tartó tálca stb...  Nincs más megoldás, keresnünk kell egy méretében, színében a konyhánkba illő speciális bútort, ami mikrohullámú sütők tárolására lett kitalálva.

Webáruházunk kínálatában több praktikus darabot kínálunk. Válogasson kedvére! 

A mikro tartó szekrényekben nemcsak a mikrohullámú sütőt tudjuk elhelyezni, hanem egyéb praktikus fiókok, tároló rekeszek is könnyítik a konyhai tárolni valók elhelyezését. A szekrény görgős, hogy praktikusan bármikor odébb lehessen tolni, ha szükséges. 

Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Raktárkészlet szűrő