Termékek Menü
0

Étkező bútor

Az étkező bútorok közé több lakberendezési tárgy is tartozik. Ennek oka az, hogy számos különböző funkciónak kell megfelelni. Étkező bútorok közé soroljuk az asztalokat, székeket, sarokpadokat valamint a tálaló berendezéseket is.
 

Mi jut eszünkbe az étkező bútorról? – meghitt esti hangulat a vacsorához


A jó minőségű étkező bútor elengedhetetlen a kényelmes és meghitt vacsorához. Üljön a családdal és a barátokkal egy szépen terített asztalhoz, élvezze az étkezést kényelmes székeken! Mivel minden étkezés öröm a léleknek, fontos, hogy szép, praktikus, elegáns és kényelmes étkező bútort válasszunk. Ismerje meg az enterieur.hu étkező bútor ajánlatait!
Rendezés:

Étkező bútor választékunkban a legkülönbözőbb stílusú lakberendezési tárgyak találhatók meg. Alapanyaguk fa és fém, emellett üveggel ellátott, matt illetve lakozott termékeink is vannak. Fontos, hogy minden egyes étkező bútor tökéletesen illeszkedjen a lakáshoz és egymással is harmonizáljanak, ezért a választékunkban étkező bútorcsaládok is megtalálhatók.

A kellemes, felhőtlen családi ebédek tartozéka a kényelmesen és hangulatosan berendezett étkező is. Étkező garnitúrák, étkező asztalok, székek széles választékban, és Öntől mindössze csak egy kattintásnyira. Ismerje meg a változatos színekben, divatos formákban elérhető étkező berendezéseket. Étkező bútorai kövessék a nyugati trendeket - válogasson a fém-üveg és a fóliázott-furnérozott megoldások közül. Étkező bútorok, amelyek igazán családiassá, elegánssá, hangulatosság varázsolják otthonát.

Önnek fontos, hogy az étkező berendezés, minden részlete az étkező asztal, a székek és a kiegészítők is tökéletesek legyenek. Ne csak az étkező, hanem az egész lakása legyen harmonikus - ismerje meg teljes kínálatunkat!

Találja meg az Önnek való étkező bútort. Töltse le étkező összeállításunkat >>

Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
+36 1 248 02 14
Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
16.800 Ft 10.000 Ft
87.300 Ft 50.000 Ft