Termékek Menü
0

Előszobabútor

Az előszoba lakásának névjegykártyája!


Ha hazaérkezünk, előszőr az előszobába lépünk, ezért oldjuk meg a kulcsok, táskák praktikus elhelyezését. Cipőinket helyezzük ideális mélységű cipősszekrényekbe, kabátunkat megfelelő fogasokra, ruhásszekrényekbe. Előszoba bútorunk legyen praktikus, minden funkciót kielégítő! Kis előszobába válasszunk kompakt előszobafalat, nagyobb tér esetén gondolkodhatunk előszobabútor családokban! Ilyenkor állítsunk össze az előszobabútor családok tipusaiból előszobánk méretéhez illeszkedő előszobai kombinációt!
Rendezés:

Az előszobabútor több színben, modern kialakítással. A választék biztosítása a mi küldetésünk: azért dolgozunk, hogy az Ön számára a lehető legszélesebb palettát tudjuk elérhetővé tenni, mindezt kedvező áron. A Önnek már csak ki kell választania az elképzeléseihez legjobban passzoló előszobabútort.

Az előszoba egyedi adottságai sem jelenthetnek problémát. Minden előszobabútor fajtából több méretben rendelhet, ne legyen probléma egy előszoba falipanel, falitükör vagy egyéb összetevő beszerzése. A cipősszekrény, fogas, ülőke, tükör, panelek együttesen adják ki azt a szépség és komfortérzetet az előszobának, amelybe minden egyes alkalommal kellemes belépni, mikor hazaérünk.

Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
+36 1 248 02 14
Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Raktárkészlet szűrő