Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

cipősszekrény

... a képek termékcsaládokat prezentálnak. A képre vagy a felette lévő sárga linkre kattintva a termékcsalád összes rendelhető tipusát megtalálja.

Nyugat-európai bútorozási megoldásokat kínálunk cipők elhelyezésére  fóliázott és magasfényű  lakkozott kategóriában, tehát különböző árfekvésben. A termékeket csodálatosan lakberendezett millieau fotókkal is érzékeltetjük.

Rendezés:

2021-es cipősszekrény modellek az Enterieur.hu-n

A cipőket jellemzően az előszobában tároljuk és meglehetősen eluralkodhat a káosz, ha többet elől hagyunk. A rendet úgy őrizhetjük meg a legkönnyebben, ha beszerzünk egy ideális cipősszekrényt, ami méreteiben és stílusában is illeszkedik a helyiség adottságaihoz. Tehát fontos tisztában lennünk azzal, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre, de az is számít, hogy mennyi cipőt kell tárolnunk a szekrényben, ugyanis nem mindegy mekkora kapacitású az adott darab.

Gondoljunk arra is, hogy a vendégek cipőinek is helyet kell biztosítani a cipősszekrényben, ezért jó, ha marad egy üres terület, ahol ezek is elférnek. Igyekezzünk úgy választani, hogy a szekrény külseje is összhangban legyen a környezetével, tehát stílusában ne térjen el és színében is passzoljon a többi bútordarabhoz.

Kínálatunkban több típusú cipősszekrény közül válogathat, többek között megtalálhatja a forgatható, forgatható teletükrös, Colorado és a tükörfrontos cipősszekrény családokat. Termékeink mindegyike magas minőséget képvisel, valamint maximálisan megfelelnek a legújabb, 2021-es trendeknek, így kellően modernek.

Napjainkban a letisztult, elegáns lakberendezési stílust helyezik a szakértők előtérbe, amit bútorainkkal egyszerűen megteremthet, ezzel elkerülve a túlzsúfoltságot. Válogasson kedvére és rendeljen egyszerűen, mindössze pár kattintással!

 

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
28.700 Ft 19.900 Ft
64.300 Ft 20.000 Ft