Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben !
Termékek Menü

Előszoba bútor

Rendezés:

Az előszoba lakásának névjegykártyája!

Ha hazaérkezünk, előszőr az előszobába lépünk, ezért oldjuk meg a kulcsok, táskák praktikus elhelyezését. Cipőinket helyezzük ideális mélységű cipősszekrényekbe, kabátunkat megfelelő fogasokra, ruhásszekrényekbe. Előszoba bútorunk legyen praktikus, minden funkciót kielégítő! Kis előszobába válasszunk kompakt előszobafalat, nagyobb tér esetén gondolkodhatunk előszobabútor családokban! Ilyenkor állítsunk össze az előszobabútor családok tipusaiból előszobánk méretéhez illeszkedő előszobai kombinációt!

Az előszoba bútor több színben, modern kialakítással. A választék biztosítása a mi küldetésünk: azért dolgozunk, hogy az Ön számára a lehető legszélesebb palettát tudjuk elérhetővé tenni, mindezt kedvező áron. A Önnek már csak ki kell választania az elképzeléseihez legjobban passzoló előszobabútort.

Az előszoba egyedi adottságai sem jelenthetnek problémát. Minden előszobabútor fajtából több méretben rendelhet, ne legyen probléma egy előszoba fali panel, falitükör vagy egyéb összetevő beszerzése. A cipősszekrény, fogas, ülőke, tükör, panelek együttesen adják ki azt a szépség és komfortérzetet az előszobának, amelybe minden egyes alkalommal kellemes belépni, mikor hazaérünk.

Termék szűrés
Stílus
Anyag
Szélesség
Magasság
Mélység
Ár:
Segíthetünk?
+36 1 769 07 93
Raktárkészlet szűrő
Akciós bútorok
28.700 Ft 19.900 Ft
64.300 Ft 20.000 Ft