Nappali bútor

Utolsó termékfrissítés:
2015. július 28.

Tekintse meg Tv riportunkat!


Nagy volt az öröm

Kedves Ildikó!

 

Nagyon örültünk a ma reggeli postának,megkaptuk a facsavarokat.Itt Egerben tegnap voltunk az Obiban és a Széchenyi úton a barkácsboltban és nem tudtak adni,náluk ilyen méret nincs.Tanácsolták,hogy menjünk bútor asztaloshoz,így ma már nem kell felkeresni őket.Köszönjük.A többi dobozban minden megvolt,és össze van rakva,gyönyörű lett,nagy volt az öröm,mára az éjjeli szekrény is elkészül,mindenki elégedett.

 

Köszönünk mindent,üdvözlettel:Szabóné Iván Ildikó

2015.jul. 14. 

  • Minőségi bútorok óriási választékban Francia és Németországból
  • Termékeink 80%-át csak nálunk találja meg
  • Lakberendesézi tanácsadás Minden igényt kielégítő kivitel és méretválaszték
  • 20 éve az import bútorok szolgálatában
  • Több mint 10 éves szállítói kapcsolatok
  • Több száz elégedett vásárló

Bankkártyás fizetés

Nappali bútor


Nappali bútorok között töltjük el a szabadidőnk egy részét. Az ülőgarnitúra, a komódok, a dohányzóasztal és a szekrénysor hozzájárulnak a pihenéshez. Ezért fontos, hogy az ízlésünknek tökéletesen megfelelő stílusú nappali bútorokat válasszunk. A kényelmes kikapcsolódás mellett praktikus feladatokat is ellátnak, hiszen különböző értéktárgyakat és szórakoztató elektronikai készülékeket is tárolunk ebben a szobában.

Itt megtalálja az otthonába illeszkedő nappali bútort!


A nappali szoba a hétköznapok, az ünnepek, a vendégfogadás középpontja. Itt nemcsak TV nézés zajlik, hanem születésnapot tartunk, karácsonyi ünnepet ülünk. Az enterieur.hu nappali bútoraival gyönyörű otthont varázsolhat. A harmonikus és egyben praktikus lakberendezés már nagyszüleink életében is fontos szerepet játszott. Emlékezzünk vissza gyerekkorunk kényelmes kanapéira, a hideg estéken kályhában lobogó tűzre, a nagymama finom süteményére, és arra, hogy mennyire jól éreztük ebben a környezetben magunkat. Hozza vissza gyerekkora kellemes élményeit! Nappali bútorainkban egyesül a régi idők hangulata és a modern enteriörök, az inspiráló design!

További kategóriák

Bútor stílusa:
Bútor fajtája:
Rendezés:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1-27, összesen 1095 db

Folyamatosan bővülő nappali bútor kínálatunkra a rendkívüli színválaszték és a formatervezettség a jellemző. Emellett lényeges szerepe van a rendeltetésszerű felhasználhatóságnak is. Nappali bútoraink tökéletesen megfelelnek a nyugat európai emberek szokásainak.

Ismerje meg a nappali garnitúrákat, amelyek komfortot és pihenést kínálnak, nézzen körül a formatervezett minőségi nappali berendezések között. A következőkben elkalauzoljuk a komplett nappali bútorok, a komódok, a dohányzó asztalok és a nappali szekrények világába. A változatos anyagok, a kifinomult vonalvezetés, a keleti kényelmet és a nyugati eleganciát ötvöző nappalik Önt is elcsábítják. Dőljön hára, és válogasson a nappali bútorok széles színskálájából, a fehér, a fekete, a sötét dió, a gesztes bükk és gesztes dió árnyalatokból. Engedjen a fóliázott, furnérozott és magas magafényű lakkozott nappali berendezések csábításának.

Önnek fontos, hogy a nappali berendzése, minden részlete a nappali bútor, a szekrények, a kanapék, komódok és a nappali kiegészítők is tökéletes legyenek. Ne csak a nappali, hanem az egész lakása legyen harmonikus - ismerje meg teljes kínálatunk

A tökéletes nappali bútort keresi? Töltse le nappali összeállításunkat >>


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ne maradjon le akcióinkról, újdonságainkról!