Nappali bútor

Utolsó termékfrissítés:
2014. augusztus 22.

Tekintse meg Tv riportunkat!


Üdítő volt, ahogy kéréseinket kezelte!

Kedves Ildikó!

 

Megérkezett a rendelés státusz változásáról az e-mail. Nagyon szépen köszönöm a szállítási díj engedményt, de még fontosabbnak érzem, hogy megköszönjem együttműködését, hozzáállását!

Sajnos ritka, de mindenképpen üdítő és reménykeltő volt az, ahogy kéréseinket, helyzetünket kezelte!

 

További jó munkát és sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,

Péter

2014. augusztus 21.
  • Minőségi bútorok óriási választékban Francia és Németországból
  • Termékeink 80%-át csak nálunk találja meg
  • Lakberendesézi tanácsadás Minden igényt kielégítő kivitel és méretválaszték
  • 20 éve az import bútorok szolgálatában
  • Több mint 10 éves szállítói kapcsolatok
  • Több száz elégedett vásárló

Bankkártyás fizetés

Nappali bútorItt megtalálja az otthonába illeszkedő nappali bútort!


A nappali szoba a hétköznapok, az ünnepek, a vendégfogadás középpontja. Itt nemcsak TV nézés zajlik, hanem születésnapot tartunk, karácsonyi ünnepet ülünk. Az enterieur.hu nappali bútoraival gyönyörű otthont varázsolhat. A harmónikus és egyben praktikus lakberendezés már nagyszüleink életében is fontos szerepet játszott. Emlékezzünk vissza gyerekkorunk kényelmes kanapéira, a hideg estéken kályhában lobogó tűzre, a nagymama finom süteményére, és arra, hogy mennyire jól éreztük ebben a környezetben magunkat. Hozza vissza gyerekkora kellemes élményeit! Nappali bútorainkban egyesül a régi idők hangulata és a modern enteriörök, az inspiráló design!

További kategóriák

Bútor stílusa:
Bútor fajtája:
Rendezés:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1-27, összesen 1761 db

Ismerje meg a nappali garnitúrákat, amelyek komfortot és pihenést kínálnak, nézzen körül a formatervezett minőségi nappali berendezések között. A következőkben elkalauzoljuk a komplett nappali bútorok, a komódok, a dohányzó asztalok és a nappali szekrények világába. A változatos anyagok, a kifinomult vonalvezetés, a keleti kényelmet és a nyugati eleganciát ötvöző nappalik Önt is elcsábítják. Dőljön hára, és válogasson a nappali bútorok széles színskálájából, a fehér, a fekete, a sötét dió, a gesztes bükk és gesztes dió árnyalatokból. Engedjen a fóliázott, furnérozott és magas magafényű lakkozott nappali berendezések csábításának.

Önnek fontos, hogy a nappali berendzése, minden részlete a nappali bútor, a szekrények, a kanapék, komódok és a nappali kiegészítők is tökéletes legyenek. Ne csak a nappali, hanem az egész lakása legyen harmonikus - ismerje meg teljes kínálatunk

A tökéletes nappali bútort keresi? Töltse le nappali összeállításunkat >>


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ne maradjon le akcióinkról, újdonságainkról!