Nappali bútor

Utolsó termékfrissítés:
2015. február 1.

Tekintse meg Tv riportunkat!


Köszönjük!

Tisztelt Cím!
Köszönjük a gyors és korrekt ügyintézést és szállítást. Nagyon tetszenek a rendelt bútorok.
Még egyszer köszönjük!
Szép napot, üdvözlettel :
Skoda Lilla

2015. október 20. 

  • Minőségi bútorok óriási választékban Francia és Németországból
  • Termékeink 80%-át csak nálunk találja meg
  • Lakberendesézi tanácsadás Minden igényt kielégítő kivitel és méretválaszték
  • 20 éve az import bútorok szolgálatában
  • Több mint 10 éves szállítói kapcsolatok
  • Több száz elégedett vásárló

Bankkártyás fizetés

Nappali bútor


Nappali bútorok között töltjük el a szabadidőnk egy részét. Az ülőgarnitúra, a komódok, a dohányzóasztal és a szekrénysor hozzájárulnak a pihenéshez. Ezért fontos, hogy az ízlésünknek tökéletesen megfelelő stílusú nappali bútorokat válasszunk. A kényelmes kikapcsolódás mellett praktikus feladatokat is ellátnak, hiszen különböző értéktárgyakat és szórakoztató elektronikai készülékeket is tárolunk ebben a szobában.

Itt megtalálja az otthonába illeszkedő nappali bútort!


A nappali szoba a hétköznapok, az ünnepek, a vendégfogadás középpontja. Itt nemcsak TV nézés zajlik, hanem születésnapot tartunk, karácsonyi ünnepet ülünk. Az enterieur.hu nappali bútoraival gyönyörű otthont varázsolhat. A harmonikus és egyben praktikus lakberendezés már nagyszüleink életében is fontos szerepet játszott. Emlékezzünk vissza gyerekkorunk kényelmes kanapéira, a hideg estéken kályhában lobogó tűzre, a nagymama finom süteményére, és arra, hogy mennyire jól éreztük ebben a környezetben magunkat. Hozza vissza gyerekkora kellemes élményeit! Nappali bútorainkban egyesül a régi idők hangulata és a modern enteriörök, az inspiráló design!

További kategóriák

Bútor stílusa:
Bútor fajtája:
Rendezés:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1-27, összesen 964 db

Folyamatosan bővülő nappali bútor kínálatunkra a rendkívüli színválaszték és a formatervezettség a jellemző. Emellett lényeges szerepe van a rendeltetésszerű felhasználhatóságnak is. Nappali bútoraink tökéletesen megfelelnek a nyugat európai emberek szokásainak.

Ismerje meg a nappali garnitúrákat, amelyek komfortot és pihenést kínálnak, nézzen körül a formatervezett minőségi nappali berendezések között. A következőkben elkalauzoljuk a komplett nappali bútorok, a komódok, a dohányzó asztalok és a nappali szekrények világába. A változatos anyagok, a kifinomult vonalvezetés, a keleti kényelmet és a nyugati eleganciát ötvöző nappalik Önt is elcsábítják. Dőljön hára, és válogasson a nappali bútorok széles színskálájából, a fehér, a fekete, a sötét dió, a gesztes bükk és gesztes dió árnyalatokból. Engedjen a fóliázott, furnérozott és magas magafényű lakkozott nappali berendezések csábításának.

Önnek fontos, hogy a nappali berendzése, minden részlete a nappali bútor, a szekrények, a kanapék, komódok és a nappali kiegészítők is tökéletes legyenek. Ne csak a nappali, hanem az egész lakása legyen harmonikus - ismerje meg teljes kínálatunk

A tökéletes nappali bútort keresi? Töltse le nappali összeállításunkat >>


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ne maradjon le akcióinkról, újdonságainkról!