Hálószoba bútorok

Utolsó termékfrissítés:
2015. július 28.

Tekintse meg Tv riportunkat!


Nagy volt az öröm

Kedves Ildikó!

 

Nagyon örültünk a ma reggeli postának,megkaptuk a facsavarokat.Itt Egerben tegnap voltunk az Obiban és a Széchenyi úton a barkácsboltban és nem tudtak adni,náluk ilyen méret nincs.Tanácsolták,hogy menjünk bútor asztaloshoz,így ma már nem kell felkeresni őket.Köszönjük.A többi dobozban minden megvolt,és össze van rakva,gyönyörű lett,nagy volt az öröm,mára az éjjeli szekrény is elkészül,mindenki elégedett.

 

Köszönünk mindent,üdvözlettel:Szabóné Iván Ildikó

2015.jul. 14. 

  • Minőségi bútorok óriási választékban Francia és Németországból
  • Termékeink 80%-át csak nálunk találja meg
  • Lakberendesézi tanácsadás Minden igényt kielégítő kivitel és méretválaszték
  • 20 éve az import bútorok szolgálatában
  • Több mint 10 éves szállítói kapcsolatok
  • Több száz elégedett vásárló

Bankkártyás fizetés

Hálószoba bútorokÁlomteli hangulat = ideális hálószoba bútor


A hálószoba a béke és a nyugalom helye. Fontos, hogy pihenésre csábítson, hogy a munkát száműzni tudjuk és jól kialudhassuk magunkat. Az enterieur.hu modern, praktikus hálószobákat kínál Önöknek! Sajnos a hálószoba jelentőségét még mindig sokan alábecsülik. Bár ide nem engedjük be vendégeinket, de azért a szép enteriörről itt se mondjunk le, hiszen a nap egyharmadát töltjük a hálószobában. Ez nem elegendő ok ahhoz, hogy kényelmes és csinos hálószoba bútorunk legyen? Teremtsen egy kényelmes oázist az enterieur.hu háloszobabútoraival otthonában!

 

További kategóriák

Bútor stílusa:
Bútor fajtája:
Rendezés:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1-27, összesen 746 db

Kényelem, komfort és nyugodt pillanatok - ezt adja Önnek egy harmonikus hálószoba. Élvezze Ön is a meghitt miliőt, amelyet a minőségi hálószoba bútorok kölcsönöznek otthonának. Ismerje meg az entereirur.hu magas minőségű hálószoba garnitúráit és hálószoba berendezésit, amelyek ezt az összhangot és a bensőséges légkört hozzák el a hálószoba falai közé Önnél is.

 

Hálószoba bútoraink mindegyikében egyszerre érheti el a divatos megjelenést és a nyugat-európai minőséget. Hálószoba bútorainknál a legfrissebb trendekből válogathat. A hálószoba berendezéseket még kényelmesebbé a hálószoba trendeknek megfelelő, átgondolt szerkezetek, a funkcionális terek, az egyszerre szép és praktikus kialakítások teszik - ismerje meg a hálószoba bútorok legújabb generációját.

 

Letisztult vonalak, változatos formák és számtalan vonzó színkombináció - hálószoba bútor kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy annak minden darabja a minőséget képviselje, mégis széles szín- és formavilágot hozzanak el Önnek.

 

Nálunk, kedvére válogathat a különféle hálószoba berendezések közül. Itt könnyedén és kényelmesen találhatja meg az Önnek való hálószoba bútort, nézzen körül hálószoba bútoraink között:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ne maradjon le akcióinkról, újdonságainkról!